петък, 4 ноември 2011 г.

Да приготвим за път... банята!

Всички жилища са различни по своему, но всички са “дом” за своите собственици! А в какъвто и стил да са обзаведени жилищата, всяко си има поне по една баня.

 Е, точно за банята, тази малка спа-вселена за всички ни, става въпрос сега. 

 Независимо каква е интериорната й концепция, тези необичайни мебели за баня от испанската компания Colleccion Alexandra могат да внесат интересно космополитно звучене, без да се допусне никакво драстично стилово противоречие. Те просто ще “опаковат” по модерен начин багажа й! 

 Високи или ниски, самостоятелни или под мивката, всички шкафове си имат кожени кантове, катарами, дръжки – същински куфари за всички онези полезни нещица и аксесоари, без които не можем в банята. И разбира се, като истински представители  на модна линия за пътнически куфари и чанти, се предлагат в различни цветове, придружени и от съответни аксесоари – огледала, специални смесители, ръкохватки и какво ли още не...

 Тази уникална колекция е разработена от гледна точка на дизайн, търсещ абсолютна индивидуалност, а не толкова от гледна точка на производители на традиционни мебели. 

 Идеята е колкото различна и оригинална, толкова и забавна – банята е готова за път, остава само да й се купи билет към дестинация  “моят  дом”!

Още идеи за банята

2 коментара:

  1. хахахах е тази баня е мечта.С удоволствие бих влизала всеки ден в не я и няма д ами омръзне а на против ще започне да ми харесва се повече и повече.Дизайна е невероятен.В първият момент и на мен ми се стори че това са едни куфари, но като се загледа човек се вижда че са шкафове и всичко нужно,което е в една баня.Наистина страхотно решение и много по различно.Няма как да не се започнем влизайки в една такава баня интериора й.Продължавайте да ни изненадвате.

    ОтговорИзтриване