понеделник, 14 ноември 2011 г.

Романтика, родена от огъня


Да, наистина без огъня и неговата удивителна сила едва ли щяха да се родят такива необикновени мебели от ковано желязо. Но това не е съвсем достатъчно, разбира се, без гениалната намеса на човешкия ум, талант и ръка.
Ако модерният минимализъм ви идва в малко повече със строгите си, макар и елегантни линии,  алтернативи винаги има и една от тях са точно мебелите от ковано желязо. Те отдавна не са притежание само на екстериорните решение и градината, а завладяват все повече територии от домашния интериор

Феникс в спалнята!

Тази спалня е от най-новите модели на компанията-производител Stylish и неслучайно е наречена Феникс.


Изработена е изцяло ръчно, а нескривано удивление поражда величествената сребриста декорация на таблата, наподобяваща птица. Този модел е подходящ за хора, ценящи и обичащи изискания стил на класическите решения в интериора.


  Няма съмнение, че едно такова легло би създало невероятно романтична атмосфера във всяко спално помещение – в компанията на Феникс със сигурно човек ще се събужда прероден!

 Amaka - хамак, но не съвсем!

Друга романтична идея предлага италианската компания - Giusti Portos, създаваща  очарователни мебели в класически стил. 


 Луксозните модели впечатляват с елегантни форми и пищна декорация – истински произведения на изкуството. Като този модел на дневно легло Amaka. Защо дневно? Защото предназначението му е за лежерна почивка през деня, обусловена от формата му на  хамак с основа от ковано желязо и покрито с фееричен балдахин. 


 Едно истинско приказно докосване до съня, но не и за цяла нощ – едно красиво падане от красивото легло не е никак невъзможно! Всъщност, неговото предназначение не е и на постоянна спалня, а на страхотно изглеждащо луксозно допълнение към интериора – за почивка и дрямка през лежерни следобеди. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар