петък, 18 ноември 2011 г.

Изкушение за мечтатели!



 Вила на брега на морето

Всякакви усилия да ви убеждаваме в красотата на средиземноморското крайбрежие са направо излишни – мнозина са имали дори удоволствието лично да му се наслаждават. И да искат отново, и отново да повторят хубавите мигове сред красивата средиземноморска природа и спокойната прелест на морето, сред забележителната архитектура и очарованието на непознатото.


 Е, за тези, които още не са ходили из курортите на съседна Гърция, е тази виртуална разходка до една вила на морския бряг. 
Че е прекрасна, можете да видите и сами! В типичния за региона стил е решена архитектурната визия на сградата, излъчващ абсолютна лекота на обемите. 


Големият плувен басейн пред къщата изглежда като уловена в капан избягала морска вълна. Като жива рамка на имота е самата естествена природа. От големите прозорци на вилата се разкрива удивителна гледка към морето и околността. Кой ли не би завидял на щастливците, които могат да закусват на терасата или в къта край басейна?! 



Бялата фасада на къщата от естествен камък е умело съчетана с фините нюанси на жълто, бяло и синьо в интериорното решение. Тази компилация съвсем логично пресъздава средиземноморската тематика – внушава  усещане за слънце, море и златисти плажове дори и вътре в помещенията, обзаведени по най-модерен начин. 




Тази вила е истинско изкушение и предизвикателство към едно бъдещо пътуване, но като начало можем поне да си помечтаем!

Няма коментари:

Публикуване на коментар