сряда, 29 февруари 2012 г.

5 цветни идеи за 1 спалня


За хубави сънища и спокойна нощ

Изпитвали ли сте понякога  съмнения дали сте избрали правилния цвят за вашата спалня? Или дали декорацията е подходяща? А ако тези въпроси стоят пред вас на базата на планирания бъдещ ремонт, ето няколко идеи, които биха могли да помогнат. Те се отнасят за едно и също помещение, но с различна цветова концепция и характер. Подбраните варианти и за декорация спокойно могат да ви подскажат още идеи или най-малкото, на тази база да успеете да си представите какво, как и по какъв начин да направите в това така важно за всички ни помещение, каквото е спалнята. 
  
Слънце на стените

Ако спалнята е със северно изложение, много удачен е изборът на слънчево жълто за оцветяване на стените – така оптически пространството се “стопля”

 Тъмни цветове за ексцентрични натури

Тъмно сивото стои елегантно, но за разкош може да се добавят ярки цветни акценти в червено и оранжево. Така помещението се изпълва с повече жизненост и атрактивност. 

Искам само спокойствие!

 Получавате го веднага, ако изберете зелени нюанси. А в комбинация с интериорен текстил в светъл оттенък на лавандула, усещането за пролет е гарантирано. 

Морето е голямата ми любов!

 Ако е така, значи правилният цвят за вас е синият, особено ако спалнята е с южно изложение – известно е, че синьото внася илюзия за прохлада. 

С чара на Ориента

Ярките и богати цветове са за всички, които харесват разкоша на ориенталските интериори. Лилаво, червено и златно в спалнята със сигурност ще внесат голяма доза екзотика.

        Кой вариант бихте изпробвали?  

Списание Жилища - Още идеи за спалнята

Няма коментари:

Публикуване на коментар