петък, 10 февруари 2012 г.

На среща с Джордж Клуни


Къде се разхожда Бандата на Оушън?


 Едва ли има някой, който да не е гледал забавните истории, в които ни въвличат симпатичните герои на трилогията „Бандата на Оушън”, а дори и да е така, може и на тях да им е интересно да разберат къде точно са снимани някои от сцените във филма. А когато гледате някое повторение, специално на втората част, със сигурност ще разпознаете мястото! 



 Само да припомним, че действието на филма се развива 3 г. след събитията в първата част. Собственикът на обраното тогава казино Тери Бенедикт е издирил участниците в обира и под заплахата от смъртно наказание, ги принуждава да върнат открадното в срок от две седмици. 


Дани Оушън е принуден да събере отново екипа си, в който този път има и нови лица. Бандата сега е пренесла действията си в Европа, където трябва да премерят сили с Европол и загадачния конкурент крадец Нощната лисица...


Е, точно срещата със загадъчния  крадец-аристократ Nightfox (Венсан Касел), е заснета в построената през 19-ти век  Вила Erba на брега на езерото Комо в Милано, Италия. Вила Erba е била лятна резиденция на семейството на покойния италиански режисьор Luchino Висконти, но през 1986 г. е продадена на публичните власти и в момента служи като изложба и конферентен център.


Тъй като самият Джордж Клуни притежава своя "виличка" край езерото Комо, която ще ви покажем някой друг път, промоцията на първия  "Бандата на Оушън" преминава повече от успешно из кръчмите на Италия. Това донякъде предначертава отиването на екипа на втората част по същите красиви, а и вкусни места.


 Ние не бихме имали нищо против да направим същото, но... някой друг път! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар