петък, 22 юни 2012 г.

Хайде на сафари-курорт!

На виртуален лов за красиви гледки!
















В България имаме прекрасни природни резервати, включително и такива за почитателите на лова на дивеч, но много фенове на този спорт пътуват из всякакви точки на света, където да се отдадат на хобито си. Няма да коментираме дали това е по възможностите на всеки, а по скоро бихме искали да ви разходим виртуално до едно много красиво такова място.



















Тази дестинация биха могли да изберат и туристите, които са изморени от посещения на хотели от старата школа и типичните курорти.
Става въпрос за Ulusaba Private Game Reserve, който се намира на границата на Национален парк Крюгер в Южна Африка в провинция Мпумаланга.

Частният резерват за дивеч е нещо като сафари-курорт, който предлага всички ултрамодерни съвременни удобства на своите гости, но реализирани в духа на местния, абсолютно екзотичен за нас, стил.



За да се стигне до резервата, първо трябва да се използват услугите на някоя въздухоплавателна компания до летищата в Йоханесбург или в Крюгер Мпумаланга. След това, пътуването до крайната дестинация с кола е повече от вълнуващо преживяване, заради спиращите дъха възхитителни пейзажи.



Ulusaba е курорт, подходящ за хора, които обичат приключенията, както и да се наслаждават максимално на опознаването на нови територии.





















Той е една невероятна възможност да се избяга от монотонността на ежедневието, но тъй като повечето от нас едва ли ще могат да отидат там, предлагаме заедно да се потопим поне виртуално сред прелестите на  магическата природа и екстравагантния лукс на частния южноафрикански курорт!



Приятен лов на красиви гледки!




Няма коментари:

Публикуване на коментар